Welcome to Youth Development Group
EMAIL US AT info@ydgroup.org
CALL US NOW + 355 69 67 22 998
Join Us

Career

Keep Calm New Project

Coming soon !

Deri më: 15 Shkurt, 2017

Lokacioni: Tiranë,Shqipëri

Organizata: Youth Development Group, Organizat Jofitimprurëse.

Fusha e kërkuar: Software-Design  dhe Development 
Vendndodhja: Tiranë
Statusi aktual: Profesionist, Student.
Tipi I punësimit: Part-Time 

Përshkrimi i Organizatës:

Qëllimi i punës së Youth Development Group konsiston në edukimin, intershipe,  shkëmbimin e kulturave midis të rinjve shqiptarë dhe të huaj, shkëmbimin e ideve dhe informacioneve midis të rinjve. 

Të punojmë se bashku për një të ardhme më të mirë.

Objektivi:

Projekti i ri.

Çfarë Kërkojmë:

  • Eksperiencë në C++, Java, Javascript, pHp
  • Eksperiencë në database(MySQL, Oracle, PostgreSQL etj)
  • Njohuri në Server Administrator(Linux/Unix, Windows server)
  • Web-developer

Edukimi:

  • Shkenca Kompjuterike
  • Inxhinier/e Elektronike
  • Inxhinier/e. Informatike
  • Informatike

 

Kontakti:

 info@ydgroup.org

Apply ! 

captcha

NEWSLETTER SIGN-UP

Subscribe to Receive latest Announcements!